Ordan Burdan

Gülcan Arslan Kimdir?

Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde alan Gülcan Arslan, birçok dizi ve reklam filmlerinde oynamıştır.

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan ve birçok dizi ve reklam filmlerinde oynamış olan başarılı oyuncu Gülcan Arslan kimdir?

Gülcan Arslan Kimdir?

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986 yılında Sakarya, Karasu’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde alan Gülcan Arslan, birçok dizi ve reklam filmlerinde oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimini TRT1’de yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizide yaşayan oyuncu daha sonra; 2008 yılında Show TV’de yayınlanan ”Sınıf” adlı dizide rol almıştır.

Aynı yıl Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizide rol alan Gülcan Arslan; yine aynı yıl içerisinde üçüncü dizisi olan, ATV ekranlarında yayınlanan ”Gurbet Kuşları” adlı dizide oynadı. 2009 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Kafkas” adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Ardından 2010 yılında Show TV’de yayınlanan ”Kahramanlar” adlı dizide oynamıştır.

”Her Şeye Rağmen” dizisi ile ilk başrol deneyimini yaşayan Gülcan Arslan; 2012 yılında Star TV’de yayınlan ”Bir Çocuk Sevdim” adlı dizide başrol olarak oynamıştır. Birçok dizide rol alan Gülcan Arslan, başarılı oyunculuğu ile adından da sıkça söz ettirmiştir. Ekranların sevilen yüzü haline gelen oyuncu, 2013 yılında 8. sezonuna başlayan Arka Sokaklar dizisinde 1 sezon boyunca Komiser Leyla Candaş rolünü canlandırmıştır ve seyirci tarafından büyük sempati kazanmıştır.

2014 yılında Günahkar, 2015’te Star TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi dizilerde rol almıştır. 2017 yılında ise Atv’de yayınlanmaya başlayan Ölene Kadar adlı dizide; Engin Akyürek ve Fahriye Evcen ile birlikte rol almışlardır. Bu dizide oyuncu “Beril” karakterini canlandırmıştır. Son olarak TV8 kanalında Doğduğun EV Kaderindir dizisinde Nesrin karakterini canlandırmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu