Dizi / FilmOrdan Burdan

Atiye 2. Sezon Oyuncuları Belli Oldu! İşte O İsimler…

İlk sezonuyla kısa sürede izleyicilerin ilgisini çeken ve kadrosunda yer alan isimlerle çok konuşulan Atiye dizisinin üçüncü sezon çalışmaları başladı.

Netflix’in merak uyandıran dizisi “Atiye” 2. sezon için geçtiğimiz hafta sete çıktı. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Atiye 2. Sezon Oyuncuları Belli Oldu! İşte O İsimler…

Netflix’in yerli ve orijinal dizilerinin en çok beğenilenlerinden biri olan Atiye’nin ikinci sezonu beklenirken, üçüncü sezon çalışmaları da başladı. Geçtiğimiz hafta sete çıkan ekibe TV dünyasının önemli isimlerinden biri dahil oldu. Daha önce, Muhteşem Yüzyıl ve Gönül İşleri adlı diziler, Ses ve Senin Hikayen gibi filmlerde oynayan Selma Ergeç, üçüncü sezonunda Atiye dizisinde yer alacak.

Başarılı oyuncu Selma Ergeç, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle izleyici ile buluşurken diziye bir de çocuk oyuncu olan Lara Tonka dahil oldu. Tonka ise Atiye ve Erhan’ın kaderlerini değiştirecek Aden’i canlandıracak. Dizinin diğer oyuncuları arasında başrollerde yer alan Beren Saat ve Mehmet Günsur’ün yanı sıra, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya ve ikinci sezonda kadroya dahil olan Senan Kara bulunuyor.

Atiye 2. Sezonu Beklenirken 3. Sezon Konusu Belli Oldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu