Dizi / Film

Zeynep Gerçekleri Öğrendi mi? Doğduğun Ev Kaderindir 9.Bölüm Fragmanı

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in merakla beklenen 9. bölüm 1. tanıtımı yayınlandı. TV8'in sevilen dizisi 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 20:00'de izleyicisiyle buluşacak.

Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Mehdi, Zeynep’e aşık olduğunu itiraf etti. Ancak Benal’in Mehdi ile olan geçmişi ve bebek meselesini Zeynep’e söyleme ihtimali aileyi harekete geçirdi. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 9.Bölüm Fragmanı 

Doğduğun Ev Kaderindir 9.Bölüm Fragmanı

Zeynep Gerçekleri Öğrendi mi?

https://youtu.be/3DWWZwQaIek

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölümde Neler Oldu?

Nermin, yeni evinde bir davet düzenler.  Zeynep’in dünyası, Mehdi’nin aşk itirafıyla iyice karışır. Bu duyduğunu kalbinde nereye oturtacağını bilemezken, kendi duygularıyla de yüzleşmeye başlar. Benal, bebeği için mahalleden ayrılma kararı alır. Ancak gidişi pahalıya mal olur.

Nermin, yeni evinde bir davet düzenler. Zeynep’le Mehdi ne kadar görmezden gelmeye çalışsalar da aslında çok farklı insanlar oldukları tekrardan su yüzüne çıkar. Zeynep ve Mehdi, Nermin’den gelen acil telefonla çiftliğe giderler. Açılan kapı, sırları da aralamaya başlayacaktır.

Fitoterapi Nedir? Hangi Hastalıklara Bakar?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu