Dizi / Film

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm Fragmanı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Zeynep, geleceğinden vazgeçme noktasına gelir.

TV8’in başarılı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 19 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 7. bölümünde Zeynep, Mehdi’ye sürpriz yapmaya hazırlanırken kendisi daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Mehdi’nin “Ben karıma aşık oldum” sözleri Zeynep’i şaşırtır. Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm fragmanı yayında!

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm Fragmanı

Doğduğun Ev Kaderindir 7. Bölümde Neler Oldu?

Sakine’nin Bayram’dan vazgeçişi, Zeynep’le ilişkisinde onarılması zor bir yara açar. Yıllardır kızına karşı kullandığı silahları etkisini yitirmeye başlar. Zeynep, geleceğinden vazgeçme noktasına gelir. Ancak Mehdi’nin attığı adım, Zeynep’in ayaklarının yere daha da sağlam basmasına destek olur. Müjgan’ın kapattığını sandığı bazı defterler, hiç beklemediği bir anda açılır. Hayat, Müjgan’ı da zayıf yerlerinden sınamaya başlar. Zeynep, Mehdi’ye sürpriz yapmaya hazırlanırken kendisi daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Kuruluş Osman 12.Bölüm Fragmanı

Benim Adım Melek 22.Bölüm Fragmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu