Dizi / Film

“Ben Ali’den Hoşlanıyorum” Mucize Doktor 17. Bölüm Fragman

Mucize Doktor merakla beklenen 17. bölüm fragmanı geldi!

Yayınlandığı ilk günden beri seyircinin kalbinde taht kuran Mucize Doktor dizisi kısa bir aradan sonra 9 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümüyle seyircisine kavuşacak.

Mucize Doktor 16. Bölümde Neler Oldu?

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı’ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman’dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz’in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.

Mucize Doktor merakla beklenen 17. bölüm fragmanı geldi!

Nazlı, sonunda Ali’den hoşlandığını itiraf eder! Nazlı’nın duygularından şüphelenen Adil Hoca ise durumu Ali ile paylaşır. Bu durum karşısında Ali’nin tepkisi ne olacak? Kendi duygularından bile daha emin olamayan Ali, Nazlı’nın duygularını anlayamadığı için kendine; “Başkalarının kalbini anlıyorum ama kendi kalbime bir çare bulamıyorum” diyerek kızar. Mucize Doktor 17. bölümde neler olacak? Mucize Doktor 17. Bölüm Fragmanı Yayında.

“Ben Ali’den Hoşlanıyorum” Mucize Doktor 17. Bölüm Fragman

Klostrofobi Nedir?

Parkinson Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu