Dizi / Film

Ferhat ile Şirin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

İlk bölümü ile ekranlara gelen Ferhat İle Şirin dizisi büyük ilgi gördü. Dizinin merakla beklenen 2. bölüm fragmanı da yayında!

Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi.

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı, Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ferhat ile Şirin” Cuma akşamları ilk bölümü ile seyircisiyle buluştu. İlk bölümü ile büyük ilgi gören dizinin ikinci bölümü için meraklar arttı. İşte o merakla beklenen Ferhat İle Şirin 2. Bölüm Fragmanı…

Ferhat ile Şirin 2. Bölüm 1. Fragmanı

Ferhat İle Şirin 1. Bölümde Neler Oldu?

Kapalı Çarşı’nın en kudretli ailelerinden Karalı’ların son temsilcisi Banu, babasından miras kalan işini, soyadını, yuvasını her şeyin önünde tutan güçlü bir kadındır. Ailesinden kalan, gözü gibi baktığı tarihi köşkün tadilatı için kapısını çalan marangoz Ferhat ile görüşür.
Başlarına gelen talihsiz bir olay onları yeniden karşılaştırır. Zengin ve görkemli hayatlarının içinde yapayalnız olan iki kardeş, Banu ve Şirin; kendi halinde, mütevazı bir marangoz olan Ferhat’ın hayatlarını değiştireceğinden habersizdir.
Ailesini yıllar önce trajik bir olay ile kaybeden Ferhat’ı, ömrünü kardeşi Şirin’e adayan Banu’yu, hapsolduğu altın kafesin içinde çırpınan Şirin’i artık yeni bir hayat beklemektedir. İki farklı dünyanın çarpıştığı, Ferhat’ın Şirin ve Banu Karalı ile yollarının kesiştiği o an, efsanevi bir aşkın fitilini ateşleyecektir. Aşılması imkânsız dağlarla, engellerle dolu olan bu aşk, herkesin kalbi ile sınanacağı zorlu bir sınava dönüşecektir.

“Türk Mutfak Kültürünü Dünyaya Tanıtan” Yunus Emre Akkor’dan Yeni Bir Ödül Daha!

Sevgili Geçmiş 5.Bölüm 3.Fragman

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu