Dizi / Film

“Ben her şeyi göze aldım ama aşkı hesap edemedim” Azize 1. Bölüm 2. Fragmanı

Azize, imkansızlıklarla dolu bir aşk hikayesi 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00'da Kanal D'de başlıyor!

Azize 1. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’in kaleme aldığı, Azize 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D’de!

Başrollünde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in Kanal D’de yayınlanacak olan Azize dizisinin başlaması için geri sayım başladı. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’u buluşturan dizide imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikayesi anlatılacak.

Azize 1. Bölüm 2. Fragmanı

Azize Konusu Nedir?

İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı konu alıyor. Daha önce 2004 yılında ekranlarda Azize isimli bir dizi yayınlanmış. 2004 yılında yayınlanan Azize dizisi yapımcıları Sinan Akad ve Sevgi Birsel’di. Azize dizisi yönetmeni de Sevgi Birsel iken oyuncuları Ediz Hun, Ruhsar Öcal, İlkay Saran ve Yeliz Akkaya idi. Yıllar önce 2004 yılında yayınlanan Azize dizisinin genel hikayesi de şöyle özetlenmiş; modern çağın acımasız, duygusuz ve çıkar ilişkilerine inat, masumiyeti ve duyguları ön plana çıkaran bir dizi.

İntikama Adanmış Bir Azize’yim Ben! Azize 2.Fragman

Kader Ortakları Bir Arada!Dedelerinin Emanetleriyle Sınanıyorlar!Vuslat 28.Bölüm Fragmanı

Ayşe Kerem’in Hayatından Çıkacak Mı?Afili Aşk 22.Bölüm Fragmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu