Dizi / Film

Aziz Nereye Gitti? Vuslat 30. Bölüm 2. Fragman

Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizi Vuslat 30. bölümde neler olacak? Aziz'den neden kimse haber alamıyor? Vuslat 30. Bölüm 2. Fragman Yayında!

Aziz’in şüpheleri can yakıcı sorulara ve cevaplara dönüşür. Salih ve Aziz için artık yüzleşme vaktidir. Hallerin anbean değiştiği bu duygu yüklü karşılaşma Satranc-ı Urefa tahtasında vücut bulur. Ve önlenemez şekilde her iki tarafın da iç dünyasının sarsıldığı zorlu bir süreci başlatır.

Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizi Vuslat 30. bölümde neler olacak? Aziz’den neden kimse haber alamıyor? Vuslat 30. Bölüm 2. Fragman Yayında!

Satranc-ı Urefa Nedir? Aziz Satrancı Urefayı Anlatıyor…

Vuslat 30. Bölüm 2. Fragman

Vuslat yeni bölümü ile 25 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1’de.

Hz. İbrahim’in Ateşe Atılma Kıssası

Vuslat 29. Bölümde Neler Oldu?

Aziz, sırlara ulaşma yolunda ilerlemeye başladıktan sonra büyük bir gizemin içinde kaldığını görür. Şüpheleri derinleşir. Artık duyduklarına ve gördüklerine inanamaz hale gelir. Aziz, bütün bildiklerini tekrar gözden geçirmesi gerektiği bir sürecin içine girer. Bu sürecin Aziz’i nereye götüreceği, Feride’nin dahi çözemediği büyük bir muammaya dönüşür.

Tahsin, Bülent’in planlarında bir piyon olmamak için karşı ataklar yapsa da Bülent Tahsin’i köşeye sıkıştırmanın yolunu bulur. Ve Tahsin’i en zayıf noktasından yakalar. Tahsin, kendini savunabilmek için cephesini sağlamlaştırmak zorundadır. Baş gösteren tehditlerle beraber duygusal olarak zor bir dönemden geçen Tahsin, dengeleri değiştirecek sarsıcı hamlelerde bulunur.

FerideNecmi’nin verdiği görevle başladığı araştırma sonucunda yeni ipuçlarına ulaşır. İzini sürdüğü taş plak, onu aile geçmişindeki derin yaralarla yüzleştirir. Bu karmaşanın içinden çıkmak için desteğe ihtiyacı vardır. Fakat gelinen noktada kendi payına düşen gizemi aydınlatmak için önünde yalnız yürümesi gereken çetrefilli bir yol olduğunu anlar.

Sevdalılardan Biri Ölürse Destan Olur! Sefirin Kızı 2. Tanıtım!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu