Dizi / FilmOrdan Burdan

Reyyan’ı Kim Kaçırdı? Hercai 16. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının sevilen dizisi bu akşam izleyicileriyle buluştu. Başladığı günden bu yana her zaman olduğu gibi dikkatleri üzerine çeken dizi Hercai 16. bölüm fragmanı yayında.

Hercai 15. son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde; Miran’ın değişmeye başlaması Reyyan’ın aşkları için verecekleri mücadelede tüm engelleri aşacaklarına dair inancını güçlendirir. Peki Hercai 16. bölümde neler olaca? İşte Hercai’nin merakla beklenen 16. bölüm fragmanı.

Hercai 16. Bölüm Fragmanı

Hercai 15. Bölümde Neler Oldu?

Bu aşkı intikama dahil edeceğim diyen Azize Aslanbey, kurduğu oyunla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Miran ve Reyyan’ın Aslanbey konağına geri dönmesini sağlar. Her şey planladığı gibi gitmesine rağmen Azize Aslanbey gerçekten bu oyunun kazananı olacak mıdır? Üst üste saldırıların hedefi olan Miran, babaannesinin baskılarına rağmen Reyyan’a verdiği söze karşılık Şadoğlu ailesine hesap sormaya gitmez ve durmaya karar verir.

Miran’ın değişmeye başlaması Reyyan’ın aşkları için verecekleri mücadelede tüm engelleri aşacaklarına dair inancını güçlendirir. Diğer yandan Reyyan’ın Aslanbey konağında kalmasını istemeyen Hazar gerçekleri ortaya çıkarmak için Miran’a yapılan saldırıları araştırmaya başlar. Hazar’ın bu hamlesiyle Azize’nin kurduğu planlar tehlikeye girer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu