Dizi / Film

Hatice Öldü! Kadın 66. Bölüm Fragman

"Şimdi bana iyilik nedir diye sorsanız, düşmanlarınızdan bile esirgemediğiniz şefkattir derim" Kadın 66. Bölüm Fragmanı yayında. Yeni sezon her salı FOX TV'de

Fox TV ekranlarında duygu yüklü olay örgüsü ve performansını en iyi şekilde sergileyen oyuncu kadrosuyla üçüncü sezona hızlı bir başlangıç yapan Kadın yeni sezon ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İlk bölümüyle büyük başarısını koruyan Kadın dizisi seyirciyi büyük hüzne boğdu.  Akıllara durgunluk veren kazayı duyan herkesin adete çaresizlikten eli kolu tamamen bağlanmıştır.

Arif’in ölümden kıl payı kurtulmasıyla hastanede Bahar, Hatice ve Sarp’ın da yaşayıp yaşamayacağının ve bu kazadan hangi isimlerin sağ çıkıp kimin öleceğinin seyircisi tarafından dört gözle bekleniyor. İşte merakla beklenen Kadın 66.bölüm fragmanı yayında.

Kadın 66. Bölüm Fragman

Kadın 65. Bölümde Neler Oldu?

Kazayı öğrenen herkes büyük bir şok içindedir. Arif ise arabayı kullandığı için her şeyden kendini sorumlu tutar. Nisan ve Doruk kazadan habersiz annelerinin iyileşmesi için iyilik yapmaya başlar.

Şirin ile olan kavgası sırasında Arda’yı kaybeden Emre ise büyük bir paniğe kapılır ve her yerde onu arar. Arda’yı Emre’ye emanet eden Ceyda’nın ise bunu öğrendikten sonra tavrı ne olacaktır?

Büyük kazadan en çok etkilenen Enver’in ise dünya başına yıkılmıştır. Hastanede korkulu dakikalar yaşanırken herkesin aklında tek bir soru vardır; Bu kazadan kimler sağ kurtulacak, kimler kurtulamayacaktır?

Seksenler 1. Bölüm Fragmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu