Dizi / Film

When the Devil Calls Your Name “Şeytanla Yapılan Her Sözleşmenin Ağır Bir Bedeli Vardır”

Gizemiyle sizi alıp götürecek güzel bir Kore dizisi izlemeye hazır mısınız? Kariyer hayatında başarılı olabilmek için ruhunu şeytana satan bir bestecinin hikayesi...

Gizemiyle sizi alıp götürecek güzel bir Kore dizisi izlemeye hazır mısınız? When the Devil Calls Your Name Kariyer hayatında başarılı olabilmek için ruhunu şeytana satan bir bestecinin hikayesidir…

Şeytan İsminizi Çağırdığında (When the Devil Calls Your Name), Jung Kyung-ho, Park Sung-woong, Lee Seol ve Lee El’in rol aldığı bir 2019 Güney Kore televizyon dizisidir.

When the Devil Calls Your Name (Şeytan İsminizi Çağırdığında) Konusu

Dizi, ruhunu şeytana satan ünlü bir bestecinin (Jung Kyoung-Ho) etrafında dönmektedir. Kariyerinde ve hayatında başarılı olabilmek için 10 yıl önce ruhunu şeytana satar. Şeytan ile yaptığı sözleşmenin bitmesine birkaç gün kala, kariyerindeki ve hayatındaki başarısını, bir kızın (Lee Seol) yeteneğini çalarak elde ettiğini öğrenir. Hem kendi hayatı hem de hayatını çaldığı kız için şeytanla mücadele etmeye başlar.

When the Devil Calls Your Name (Şeytan İsminizi Çağırdığında) Fragman 1

Fragman 2

When the Devil Calls Your Name (Şeytan İsminizi Çağırdığında) Oyuncuları

Jung Kyung-Ho (Ha Ripb / Seo Dong-Cheon)

Karakteri: Jung Kyung-Ho dizide ünlü bir besteci olan Ha Rip karakterini canlandırmaktadır. Dahi bir besteci olarak tanınmaktadır. Ancak 10 yıl önce ruhunu şeytana satmıştır. Şeytan ile yaptığı sözleşmenin bitmesine 5 gün kala hayatını teminat olarak göstererek şeytanla baş etmeye çalışır.

Park Sung-Woong (Mo Tae-Kang / Şeytan Ryu)

Karakteri: ParkSung-Woongdizide popüler bir oyuncu olan Mo Tae-Kang karakterini canlandırmaktadır. Aslında o, ‘Ryu’ adı ile bilinen bir şeytandır. Ha Rip (Jung Kyoung-Ho) ile bir çatışma içerisindedir.

Lee Seol (Kim Yi-Kyung / Lee Kyung)

Karakteri: Lee Seol dizide tanınmamış bir şarkıcı-söz yazarı olan Kim Yi-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Kötü bir aileye sahip olduğu için 18 yaşında hapishaneye girer ve zor bir hayatı olur. İyi kalpli birisidir ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Ünlü bir şarkıcı olma hayallerinin peşinden koşarken Ha Rip (Jung Kyoung-Ho) ile karşılaşır. Ha Rip’in yardımı ile dünya onu tanıdığında hayatı değişir.

Lee El (Ji Seo-Yeong)

Karakteri: Lee El dizide Soul Entertainment adlı bir eğlence ajansının CEO’su olan Ji Seo-Yeong karakterini canlandırmaktadır. İyi bir kariyer kadınıdır ve Ha Rip (Jung Kyoung-Ho) onun ajansına bağlıdır. Ha Rip ona herkesten daha çok güvenmektedir.

Song Kang (Ruca)

Karakteri: Song Kang dizide Ha Rip’in (Jung Kyoung-Ho) çaylak asistanı olan Ruca karakterini canlandırmaktadır.

When the Devil Calls Your Name (Şeytan İsminizi Çağırdığında) Görseller

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu