Kişisel Bakım

İstenmeyen Tüylerden “Ponza Taşı” İle Kurtulun!

Aktarlardan bulabileceğiniz ponza taşı ile istenmeyen tüylerinizden kolaylıkla kurtulun.

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak için Ponza Taşı Yöntemi

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok etkili bir yöntem olduğu söylenen, ponza taşı uygulamasını kullanabilirsiniz. Kadınların hayatında büyük bir kabus olan istenmeyen tüyler, ponza taşı kullanılarak yok edilebilmektedir.
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için, yüzyıllardır farklı yöntemler kullanılmaktadır. Günümüz mühendisleri de bu konu üzerine çeşitli cihazlar icat etmektedir. Ağda, epilasyon gibi yöntemler, tamamen yok edilmesi için uygulanmaz. İstenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak için, lazer epilasyon yaptırabilir ya da doğal yöntemleri uygulayabilirsiniz. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için uygulanan yöntemlerden birisi de ponza taşı yöntemidir. Ponza taşı sayesinde istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz. Kendinizi daha temiz ve ferah hissetmek için bu yöntem harika bir uygulama olacaktır.

Ponza taşı ile istenmeyen tüylerden kurtulmak için ihtiyacınız olan çok az malzeme vardır. Aktarlar ve büyük marketlerde bulabileceğiniz yuvarlak kesimli bir ponza taşı ve sabun, su ile işlemi uygulamaya başlayabilirsiniz.

 

Malzemeler:

  • Yuvarlak kesim ponza taşı (Aktarlarda bulabilirsiniz)
  • Sabun
  • Su

Uygulanışı:

Tüylerinden rahatsız olduğunuz ve kurtulmak istediğiniz bölgeyi, sabun ve ılık su ile iyice yıkayıp temizleyin. İsterseniz duş aldıktan sonra da bu uygulamayı yapabilirsiniz.
Kılların çıkış yönünü tam tersini ponza taşı ile masaj uygulayın. Ponza taşı ile yapacağınız bu masaja 5 dakika boyunca devam edin. Tüylerden tamamen kurtulmak için bu yöntemi her gün uygulamanız gerekmektedir. 30 gün boyunca düzenli olarak her gün uygulayabilirseniz, istenmeyen tüylerden kurtulmuş olursunuz. Eğer tüyleriniz çok kalın yapılı ve yoğun ise, bu süreyi uzatabilirsiniz. Tamamen kurtulana kadar devam etmeniz gerekiyor.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak, birazda sabır işidir. Sabırlı olursanız, tüylerden tamamen kurtulabilirsiniz. Her gün bu yöntemi uygulayarak masaj yapmaya devam etmenizi öneriyoruz.

“Kerem Ayşe’den Hoşlanmaya Başlıyor” Afili Aşk 8. Bölüm Fragman

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu