Dizi / Film

35 Yıl Sonra Büyük Sürpriz! Bir Aile Hikayesi 2.Bölüm 1.Fragman

Bir aile hikayesinin yeni bölümünde neler olacak ?

İlk bölümü yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisi değişik bir konuyu ele alıyor. İkinci bölüm fragmanı yayınlandı ve 35 yıl sonra gelen sürpriz bir olay var.

Bir Aile Hikayesi’nin İlk Bölümünde Neler Oldu :

35 yaşına giren Cem, Beste, Berk ve Mahur için hayat yeni bir sayfa aralıyor. Cem, Reyhan’la doğum gününü kutlamaya hazırlanırken, Reyhan’ın aniden doğum sancısı tutuyor. 6 hafta erken doğum yapıyor. Reyhan bebekleri için çok endişeleniyor. Cem çok korksa da eşini güçlendirmeye çalışıyor. Ve Reyhan 3’üz bebeklerini dünyaya getiriyor. Bebeklerden biri anne sütünü almıyor. Bu durum Reyhan’ı çok üzse de bir kez daha karısının içini rahatlatıyor. Bu arada zengin bir ailenin kızı olan Reyhan, Cem ile hayatını birleştirmiş.

Müjde ile evli olan Mahur biyolojik babasını bulmak için harekete geçiyor. Babasını bulan Mahur onun karşısına çıkıp 35 yıl önce onu bir cami avlusuna bıraktığını söylüyor. Şakir gözyaşları içinde Mahur’u evine alıyor. Mahur babası ile tanıştıktan sonra öğrendiği gerçekle büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Mahur, babasını eve getiriyor. Büyük bir psikolojik dram yaşayan gülerek durumu Müjde’ye anlatıyor.Beste fazla kiloları, hala bekar ve işsiz olması yüzünden zor bir doğum günü geçiriyor. 35. Yaşına basan Beste değişmek için bir adım atıyor. Ve hayat onun karşısına yufka yürekli birini çıkarıyor.Oyunculuk yapan Berk ise 5 yıldır bir ailenin reklam yüzü. Beste’den büyük güç alan Berk özgürlüğüne düşkün bir adam. Oyunculukta ilerlemek isteyen Berk aldığı yeni film teklifi ile havalara uçuyor ama yapımcısından izin almıyor. Yol ayrımında olan Berk bir karar vermek zorunda.

“Bir Aile Hikayesi” Yakında Başlıyor!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu