Dizi / FilmOrdan Burdan

Tek Yürek 3. Bölüm Fragman yayında! Yiğit Başını Yine Derde Sokuyor ?

TRT 1'in heyecanla izlenen yeni dizisi Tek Yürek'in 3. bölümde neler olacak? Çocuklar yapılan teklifi kabul edecekler mi ?

Tek Yürek 2. Bölümde Neler Yaşandı ?

TRT 1‘in merakla beklenen dizisi Tek Yürek‘in son bölümünde  Halit Hoca Osman’ın peşindeki karanlık adamların sırrını çözmeye çalışırken, Sait‘in piste gelmesiyle Halit ve Sait arasındaki gerginlik giderek artmıştır. Üstelik Yiğit‘in de olayı öğrenmesi ve yanlarına gelmesi ile Sait’in planları iyice bozulmuştur. Yiğit ve arkadaşları buz hokeyinden kurtulmaya çalışırken, Murat Başkan lisans almaları için az zamanlarının olduğunu söyler, tüm işlemler tamamlanmıştır. Bu Halit’i iyice köşeye sıkıştıracaktır.

Halit tüm bunlar ile mücadele ederken evdeki sorunlar da bitmez ve Rüzgar hastalanır. Babasına ulaşamayan Deniz‘in bulacağı çözüm ise Halit‘in hiç hoşuna gitmez. Sait ekibe bir kez daha tehlikeli bir iş verir ve bu kez çocuklar başını çok büyük bir belaya sokar. Çıkan kavgada, Yiğit çok büyük bir hata yapar. Yaptığı hatanın bedelini ödemekten başka çaresi yoktur. Ama Halit kimsenin tahmin edemediği bir bilgiye sahiptir ve bu bilgi olayın tüm kaderini değiştirecektir.

Tek Yürek 3. Bölüm Fragman

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu