Ordan Burdan

Tek Yüreğin “Gerçek Hikayesi”

Trt1'in yeni dizisi Tek yürek aslında gerçek bir hikayeden uyarlanmış bir dizi..

Trt1’in yeni dizisi Tek yürek  aslında gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır2009 yılında Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın ‘ın buz hokeyi takımı kurma hikayesi aslında bir sosyal sorumluluk projesine dayanır. Madde bağımlısı ve maddi zorluk çeken gençleri topluma kazandırmak amaçlı bir projeydi. Eğer maçı kazanırlarsa onlara ödül verileceğini söylemiş ve böylece bir çok insanın hayatında dönüm noktası olmuştur. Bir çok güzel işe imza atan ekip son olarak Saray Bosna’da yapılan Avrupa Buz Hokeyi yarışmasında birinci olup ülkemizi gururlandırmıştır.

Bu proje kapsamında Belediye Başkanı Murat Aydın, ” 2010 yılının başında doğaya destek sizden buz pateni bizden sloganıyla başlattığımız sosyal çevre projesi ile oluşan ekibe sokaktan gelen gençler, üniversiteden gelenler diğer ülkelerden gelenler ile bu başarıyı elde ettik ” demiştir.

Başta belediye başkanına,antrenörlerine ve bu ekibe teşekkür ederiz bizleri  gururlandırdıkları için . Böyle güzel sosyal sorumluluk projelerinin artmasını dileriz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu