Dizi / FilmOrdan Burdan

Kör Bir İnsanın Evini Soymak Ne Kadar Zor Olabilir ki? “Nefesini Tut” (Don’t Breath) İzle

Yabancı sinema serimizde bugün İtalyan yapımı olan Nefesini Tut (Don't Breath) izle.

Yabancı sinema serimizde bugün İtalyan yapımı olan Nefesini Tut (Don’t Breath) izle.

Filmin adında da belirtildiği gibi soluksuz izleyeceğiniz muhteşem bir film önerisini sizler için seçtik. Ailenizle oturup hiç sıkılmadan izleyeceğiniz bu filmi izledikten hemen sonra çevrenizdeki insanlara da izlemeleri için tavsiye edeceksiniz.

Kör bir insanın evini soymak ne kadar zor olabilir ki? Kör bir adamın evine girip, hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen üç arkadaşın hikayesi. Adamın göründüğü kadar çaresiz olmadığını fark ettiklerinde ise korkunç bir hata işlediklerini anlamışlardır ancak; evin içerisindeki ölümcül kovalamaca çoktan başlamıştır bile.

Nefesinin Tut (Don’t Breath) Konusu;

Nefesini Tut kör bir adamın evine girip hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen bir grup genci temel alıyor. İstismarcı annesinden kurtulup, kız kardeşini her ikisi için de sonu yokmuş gibi görünen bu hayattan kurtartamaya kararlı Rocky,(Jane Levy) arkadaşları Alex (Dylan Minnetta) ile Money’nin (Daniel Zovatto) planları oldukça basittir, kör bir adamın evinde kilitli tuttuğu odaya girmek, onun engelli oluşundan yararlanarak da evini soymak. Ancak işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Zira hafife aldıkları ev sahibi aslında oldukça tehlikeli bir adamdır. Planda yanıldıklarını anladıklarında kusursuz bir suç yerine ölümcül bir hata işlediklerini görürler. 
Gerilim türündeki film, Kötü Ruh filminin yönetmen koltuğundan aşina olduğumuz Fede Alvarez‘in imzasını taşıyor. Başrollerini Dylan MinnetteStephen Lang, Jane Levy, Daniel Zovatto, Sergej Onopko ve Jon Donahue’nun üstlendiği yapımın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Rodo Sayagues imzası bulunuyor.

Oyuncular;

Stephen Lang (Kör Adam)

Jane Levy (Rocky)

Dylan Minnetta (Alex)

Daniel Zovatto (Money)

Filmden Birkaç Kare;

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu