Dizi / Film

Bahar Arif’e Kaçıyor!!! Kadın Dizisi 50. Bölüm 2. Fragman Yayında

Salı günlerinin bir numaralı dizisi Kadın'da heyecan dorukta. Merakla beklenen 50. bölüm 2. fragman yayınlandı.

FOX TV’de salı günleri oynayan ve reyting rekorları kıran Kadın dizisinin 50. bölüm 2. fragman yayınlandı. Merakla izlenen dizide bu hafta neler olacağı  heyecanla bekleniyor.

49. Bölümde Neler Oldu ?

Bahar, Münir’i tanıyor. Ardından Sarp da Bahar’ın sözleri ile tam ikna olmuşken Bahar, Pırıl’a saldırıyor ve ‘Tüm bunları sen organize ettin’ diyerek Pırıl’a hesap sormaya başlıyor. Nisan ve Doruk da bu anlara şahit oluyor ve Bahar çocukları fark edince hemen sakinleşiyor. Olayın bir saat öncesinde ise Nisan ve Doruk televizyonda Yeliz‘i görüyor. Nisan ve Doruk kapıda gördükleri arabanın onların olduğunu duyunca çok heyecanlanıyor. Israrla arabaya binmek istiyorlar. Arabanın arka koltuğuna ki televizyondan Yeliz’in ölüm haberini görüyorlar. Ancak ses duyulmuyor. Tam da o sırada iki araba yaklaşıyor ve silahlar çekiliyor. Nisan ve Doruk korku içinde baka kalıyor. Bahar onlara doğru koşuyor, araç Nisan ve Doruk’un olduğu arabaya çarpıyor. Bahar orada Münir’in sesini duyuyor ve tehdit edildiği gün aklına geliyor. Sarp evden silahını alıp dışarı çıkıyor. Ancak arabadan genç bir çocuk çıkıyor. Aslında tehlike olmadığını anlıyorlar. Yarışan iki genç oldukları oraya çıkıyor.

Nisan ve Doruk eve gitmek istiyorlar. Nisan, Yeliz’i arabadaki televizyonda gördüğünü söylüyor. Bahar duruma çok şaşırıyor. Doruk da gördüğünü söyleyince Bahar’ı şüphe kaplıyor. Sarp olayı geçiştirmeye çalışıyor ama Bahar çıkıp araçtaki TV’ye bakmak istiyor. Ama Bahar TV’de aradığını bulamıyor ve Sarp’a tüm ailesi ile tek tek konuşmak istediğini söylüyor. Sarp, Arif’le konuşana kadar ailesini arayabileceğini anlatıyor. Sarp, Bahar’ı sakinleştirmeye çalışsa da Bahar, Yeliz’in sesini duymak istiyor. Ama onların izini sürebilecekleri tek şey cep telefonu.

Arif Enver ile dertleşiyor. Bahar’ın Sarp ile olmasını kıskanmadığını söylüyor. Sebep olarak da Bahar’ın onu sevdiğini söylüyor. Bahar bunu dile getirse de getirmese de sevgisinden emin olduğunun da altını çiziyor. Bahar Ceyda’yı arıyor ama telefonu Emre açıyor. Emre telefonda Bahar’a ‘başın sağolsun’ deyince  Bahar afallıyor ve ‘karıştırdığını söylüyor’ Bahar, Yeliz’in adını sayıklıyor. Çocukları odadan dışarı çıkıp çığlık çığlığa ağlıyor…

Kadın 50. Bölüm 2. Fragman

Kadın 50. yeni bölüm fragmanı bugün ekrana geldi. FOX TV‘de yayınlanan Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında; Bahar, Nisan’dan o evden gitmek için yardım istiyor. İkisi son ana kadar evden kaçacaklarını Doruk’a söylemiyorlar. Arif, Bahar ve çocukları dışarıda bekliyor. Kaçış planı gerçekleşiyor. Bahar, Nisan ve Doruk gece yarısı evden gizlice çıkıyorlar. Ancak Sarp’a yakalanıyorlar. Sarp’ın ‘Bahar’ diye bağırışı ortalığı inletiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu