Yaşam

Birbirinden Şık Altın Kolye Uçları Altın Sepeti’nde

Altın Sepeti, yeni sezonda da birbirinden şık ürünleri ile kullanıcılarına, kalite ve uygun fiyatlarla güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Sezonun en iddialı ürünlerini görücüye çıkaran Altın Sepeti, tüm sezonların vazgeçilmezi altın kolye ucu modelleri ile takı dolaplarına özgün tasarımlar ve uygun fiyatlı parçalar eklemeyi hedefliyor. Farklı renk altın zincirler ile kullanabileceğiniz eşsiz tasarımlara sahip altın kolye ucu çeşitleri ile kendi tarzınızı yaratmanız da sınırlarınızın ötesine çıkmanız da mümkün.

Renkli ve renksiz zirkon taşların yer aldığı etkileyici altın kolye ucu modelleri ile geçtiğimiz sezonlarda da büyük ilgi gören marka, yeni koleksiyonunda ışıltı ve renk kullanımına ağırlık vermiş. Hemen tüm tarzlara hitap edebilecek farklı motifleri tasarımlarına yansıtan Altın Sepeti, tüm yaş gruplarının aradıkları ürünü bulabilecekleri oldukça geniş bir ürün kataloğu ile sezona hızlı bir giriş yapacak gibi görünüyor. Ücretsiz kargo ve kredi kartına vade farksız 3 taksit fırsatı ile sahip olabileceğiniz tüm ürünler, Altın Sepeti imzasını ve kalitesini taşıyor.

Sizi Anlatan Kolye Ucu ile Tarzınızı Kişiselleştirmeniz Mümkün

Sanattan spora, sağlıktan astrolojiye kadar birçok farklı konuda motif içeren altın kolye ucu çeşitleri Altın Sepeti’nde kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor. Tamamen kişisel beğeni ve zevklerinizi yansıtan kolye ucu modeli ile hem tarzınızı tamamlayabilir hem de mesajınızı tüm dünyaya yansıtabilirsiniz. Şık bir mikrofon, sevimli bir kuş, estetik bir hayat ağacı ya da şans getiren bir peri… Sayısız motif seçeneği arasından seçim yapabileceğiniz yeni sezon altın kolye ucu koleksiyonunda hem zevkinize hem de bütçenize hitap edecek ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz.

Altın Güneş Kolye Ucu

Şans getirdiğine inanılan ve tasarımının sıcaklığı ile tüm tarzınızı en iyi şekilde tamamlayacak olan bu özel güneş motifli altın kolye ucu modelini günün her saatinde keyifle kullanabilmeniz mümkün. 14 ayar sarı altından ve tamamen el işçiliği ile üretilen bu keyifli tasarım spor görüntüsü, hafliği ve özgün çizgileri ile takı dolabınızın favorilerinden olacak. 22 milimetre çapında ve 1,75 gram ağırlığında olan bu şık parçayı ister kendiniz isterseniz sevdikleriniz için satın alabilir, hafta içi 12:00’a kadar vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargo fırsatı ile hızlı ve güveli bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.

Altın Kulaklık Şekilli Kolye Ucu

Hem gençleri hem de müzik severleri etkileyecek bu şık kulaklık motifli altın kolye ucu tasarımı beyaz ve sarı altının muhteşem birlikteliği ile üretilmiş. Özel işleme ve efektleri ile beyaz altının adeta bir pırlanta ışıltısı saçtığı bu şık tasarım, 1,58 gramlık ağırlığı ile gündelik kullanımda hem şık hem de rahat hissetmenizi sağlayacak. Kısa bir süre için %20 indirimli özel fiyatıyla satışa sunulan tasarıma ücretsiz kargo fırsatı ile sahip olabilmeniz mümkün.

Altın Minik Kırmızı Kalp Kolye Ucu

Minimal altın kolye ucu modelleri arasında en dikkat çekici parçalardan biri olan bu özel model, sevgiliye hediye edilebilecek en özel hediye fikirleri arasında gösteriliyor. 14 ayar sarı altın kullanılan tasarım, kırmızının en canlı haliyle hayat bulan etkileyici bir kalp motifini sizlere sunuyor. İster tek başına isterseniz farklı kolye ucu çeşitleri ile aynı zincirde kullanabileceğiniz bu minimal tasarım, gündelik kullanım için son derece keyifli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Uygun altın kolye ucu fiyatı arayanlar için de cazip bir fırsat sunan bu şık tasarımı, kendiniz ya da sevdikleriniz için Altın Sepeti güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Altın Anka Kuşu Kolye Ucu

Kendini küllerinden yaratan, gücün ve başarının sembolü anka kuşu motifi, bu etkileyici tasarımda zirkon taşın etkileyici ışıltısı ile sunulmuş. 14 ayar sarı altın kullanılan model, 1,1 gram ağırlığı ve 22 milimetreye 16 milimetre ölçüleri ile son derece dikkat çekici. Işıltı sevenlerin dikkatlerinden kaçmayacak bu özgün tasarım, kısa bir süre için %20 indirimli özel fiyatı ile satışa sunuluyor.

Altın Kelebekli Çiçek Kolye Ucu

Renkli ve ışıltılı zirkon taşların süslediği bu özel model hem çiçek hem de kelebek motiflerini bünyesinde barındırıyor. Sarı ve beyaz altın kullanılan model, kusursuz işçiliği ve eğlenceli tasarımı ile sezonun en dikkat çekici parçaları arasında gösteriliyor. 25 milimetre çapında bu eşsiz parçayı, ister beyaz isterseniz sarı altın takılarla tamamlayarak günün her saatinde keyifle kullanabilmeniz mümkün.