Moda

Yeni Yıla Girerken, Öne Çıkan Havlu ve Paspas Seti Trendleri

Ev tekstilinde trendler, ihtiyaçlara ve modaya göre değişkenlik gösterebiliyor. 2022’ye adım adım yaklaştığımız bugünlerde, banyo dekorasyonunda en önemli parçalar içinde yer alan yüz havlusu ve banyo paspas seti modelleri, bu anlamda farklı tasarımlarıyla adından söz ettiriyor. Peki doğru bir yüz havlusu seçimi ve kaliteli banyo paspas seti nasıl seçilir, bu yıl öne çıkacak trendler neler?

Yüz Havlusunda Renkli Tasarımlar

Banyoların olmazsa olmazı yüz havlusu modelleri, içerdikleri geniş alternatiflerle herkesin evinde çeşit çeşit yer alan ürünler. Genellikle 50×80 cm ebatında olan yüz havlusu ürünleri, bu yıl renk olarak geniş bir skala sunduğu gibi kumaş kalitesi tarafında da herkese hitap eden alternatifler barındırıyor. Normal yüz havlusu ürünlerine ek olarak jakarlı modeller, aplikeli ya da nakışlı, çizgili ya da dantelli modeller herkese hitap eden bir kreasyon sunuyor. 2022 yüz havlusu trendlerini de bu yıl, hem bu konseptler hem de pastel renk tonları belirleyecek gibi görünüyor.

Banyo Paspas Setlerinde Renk Seçiminde Özgür Olun

Banyomuzda, hem güvenli bir deneyim hem de şık bir dekoratif konsept için, banyo paspas seti seçenekleri önemli. Banyodan çıktığımızda ilk adımımızı attığımız paspaslar, içerdiği özelliklerle kaydırmaz olmalı. Kaydırmayan bir banyo paspas setine ek olarak, renk konusunda kararsız kalındığı olabiliyor. Banyo paspas seti trendlerine baktığımızda renk özgürlüğünün olduğunu görüyoruz. Banyonuzun genel dekoratif tasarımına bağlı olarak, renk skalasında koyu ya da açık yöne gidebilirsiniz. Uzmanların, mimarların önerisi ise genellikle kontrast konsepti oluşturmak. Yani koyu tonda bir banyo varsa açık renk banyo paspas seti, açık tonda bir banyonuz varsa koyu ton tercih edebilirsiniz. Bu ürünleri satın alırken dikkat etmeniz gereken diğer bir şey ise kolay yıkanabilir yapıda olması.

Evin En Büyük Kurtarıcısı: Hurç

Havlu ve paspas seti gibi ürünler her evde olması gereken seçenekler. Ancak bazı ürünler var ki, daha organize ve planlı olmak için, evin alanını maksimum şekilde kullanabilmek adına çok önemli. Bu ürünlerden biri olan hurçlar, her dönemde işe yarayan alternatifler. Taşınma esnasında belli ürünleri organize bir şekilde toplamak ya da mevsim geçişlerinde, belli kıyafet gruplarını kaldırmak için tercih edebileceğiniz hurçlar, alanınızdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Kumaş kalitesi iyi olması gereken hurçlar, uzun süre kullanılabilir. Buna ek olarak, yıkamaya karşı dayanıklı olması adına da kumaşın iyi olması önemli. En kaliteli hurç modellerini sunan English Home, yorgan hurcu, yastık hurcu, kıyafet hurcu gibi alternatif ihtiyaçlarınıza hitap edebilecek harika ürünler sunuyor. Evinizde organize olmak ve düzeninizi sağlamak adına, hurçları tercih edebilirsiniz

Yüz havlusu, banyo paspas seti ve hurç gibi ürünlerde, ev tekstilinin lider markası English Home’un online satış sitesine göz atarak aradığınız ürünleri uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Bu ürünlere efsane cuma indirimleri ile sahip olmak için English Home’dan online alışveriş yapabilirsiniz!