Yaşam

Fahriye Evcen’in Bebeğinin İsmi Belli Oldu! Karan İsminin Anlamı Nedir?

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz yıl gösterişli bir düğünle kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit'le dünyaevine girmişti. 7 aylık hamile olan oyuncu bir erkek bebek bekliyor.

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz yıl gösterişli bir düğünle kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit‘le dünyaevine girmişti. 7 aylık hamile olan oyuncu bir erkek bebek bekliyor. İlk çocuğunu kucağına almak için sabırsızlanan çiftin bebeklerinin adı ise belli oldu.

Fahriye Evcen oğluna “Karan” ismini koyacak.

Çalıkuşu dizi setinde tanışıp evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen su sıralar sabırsızlıkla ilk bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor. Bebeğinin adını açıklamayan ve hamileliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla merak edilen isim konusuna son verdi.

Hamileliği boyunca ortada gözükmeyen ve herhangi bir proje de yer almayan, kendisine gelen reklam tekliflerini; “Bu süreçte bebeğimi reklam malzemesi olarak kullanmam. Hamileliğim boyunca çalışmayacağım ve devamında da bir süre zamanımı çocuğuma ayıracağım” diyerek reddeden Fahriye Evcen ilk sosyal medya hesabından hamilelik fotoğraflarını paylaştı.

“Meleğimi bekliyorum”

Karan ismi bugünün merak edilen konularından. Karnı burnunda fotoğraflarını da hayranlarının beğenisine sunan Fahriye Evcen “Meleğimi bekliyorum” yazılı bir paylaşımın altına “Karan” yazarak bebeğinin adını açıklamış oldu.

Karan İsminin Anlamı Ne?

Karan isminin anlamı, dört farklı şekilde tanımlanmıştır. Temiz, mashum, katkısız. Sözünün Eri; Yiğit. Kahraman, yürekli, karanlık