Dizi / Film

Netflix’in Yeni Özelliği Netflix Party Nedir? Netflix Party Nasıl Kullanılır?

Netflix'i birlikte izlemenin yeni bir yolu; Netflix Party. Netflix Party Nedir? Netflixparty Nasıl Kullanılır?

Netflix Party, Netflix’i arkadaşlarınızla çevrimiçi izlemenin yeni bir yoludur. Netflix Party video oynatmayı senkronize eder ve en sevdiğiniz Netflix programlarına grup sohbeti ekler.

1.000.000’dan fazla kişiye katılın ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmak ve bugün uzun mesafeli film geceleri ile TV izleme partilerine ev sahipliği yapmak için Netflix Partisi’ni kullanın.

Netflix’in Yeni Özelliği Netflix Party Nedir? Netflixparty Nasıl Kullanılır?

1. Netflix Partisi Yükle

Netflix Party kurmak için, bu sayfadaki “Netflix Party Yükle” düğmesine tıklayarak başlayın. Chrome Web Mağazası’na yönlendirildikten sonra Netflix Party yüklemesini tamamlamak için “Chrome’a ​​Ekle” yi tıklayın

2. Netflix’te Video Açma

Netflix web sitesine gidin. İzlemek istediğiniz herhangi bir şovu seçin ve videoyu oynatmaya başlayın.

3. Partinizi oluşturun

Partinizi oluşturmak için adres çubuğunun yanında bulunan kırmızı “NP” simgesini tıklayın. Ardından, partiyi başlatmak için “Partiyi Başlat” ı tıklayın ve arkadaşlarınızı davet etmek için parti URL’sini paylaşın.

4. Bir Netflix Partisine Katılın

Bir partiye katılmak için Netflix web sitesine yönlendirilecek olan parti URL’sini tıklayın. Ardından adres çubuğunun yanındaki “NP” düğmesini tıklayın; partiye otomatik olarak katılmalısınız.

Doğrudan Netflix.com’da izleyin

Arkadaşlarınızla birlikte binlerce harika Netflix şovunu izlemek için Netflix.com web sitesinde saniyeler içinde Netflix partileri oluşturun.

Netflix şovlarını HD olarak senkronize etme

Netflix şovlarını birlikte izlerken daima senkronize olun. Tüm Netflix partilerinizde HD video kalitesinin ve hızlı arabelleğe almanın keyfini çıkarın.

Netflix partinizi özelleştirin

Eğlenceli bir kullanıcı simgesi ve takma ad seçerek Netflix partinizi özelleştirin. Daha fazla heyecan için ekran görüntüleri, emojiler ve GIF’ler yükleyin!

Karantina Günlerinde İzlenecek 6 Film Önerisi

3 Aptal (3 İdiots)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu