Dizi / Film

Chocolate İzle – Chocolate Konusu Nedir

Chocolate Yoon Kye-Sang ve Ha Ji-Won'un baş rolü paylaştığı gözyaşlarınızı tutamayacağınız bir kore draması.

Chocolate Konusu:

Dizi, soğuk kalpli bir beyin cerrahı (Yoon Kye-Sang) ile sevecen bir mutfak şefin (Ha Ji-Won) etrafında dönmektedir. Onlar birbirlerini teselli edecek ve birlikte geçmişin sebep olduğu yaraları saracak.

Lee Kang annesiyle beraber deniz kenarında küçük bir restoran işleten bir çocuktur. Moon ChaYoung ise annesinin oyuncu olması için uğraştığı küçük bir kızdır. İki çocuk karşılaştıklarında Lee Kang kızın çok aç olduğunu fark eder ve ona restoranlarında güzel bir sofra kurar. İki çocuk iyi anlaşsalar da çok kısa bir süre sonra bazı olaylar olur ve irtibatları kopar.

Aradan seneler geçer. Moon ChaYoung yetenekli bir şef olmuştur. Lee Kang ise hayallerini bir kenara bırakıp cerrah olmuştur. İkilinin yolları seneler sonra tesadüfen hastanede kesiştiğinde Lee Kang, ChaYoung’u tanıyamaz. Bu sefer iletişimi kaybetmek istemeyen ChaYoung ise adım atmaya karar verir. Fakat araya Lee Kang’ın en yakın arkadaşının ve ailesinin girmesiyle işler zorlaşacaktır.

Adı: Chocolate | 초콜릿
Tür: Dram, Romantik, Medikal
Yönetmen: Lee Hyung-Min
Senarist: Lee Kyoung-Hee
Yapım Şirketi: JYP Pictures
Yayıncı: JTBC
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2019 – 18 Ocak 2020
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Chocolate 1. Fragman

Chocolate 2. Fragman

Chocolate 3. Fragman

Chocalate  Dizisinden Görseller

Oyuncular

Yoon Kye-Sang

Yoon Kye-Sang dizide bir beyin cerrahı olan Lee Kang karakterini canlandırmaktadır. Hem görünüşü hem de zekâsı ile mükemmel biri gibi görünmesine karşın insanların onunla ilişki kurmasını zorlaştırmaktadır. Geçmişte, okyanusa yakın küçük bir kasabada yaşayan ve bir mutfak şefi olmayı hayal eden saf bir gençti. Ancak yaşadığı bir takım olaydan sonra, rekabetçi bir hayat tarzı yaşamaya başladı.

Ha Ji-Won

Ha Ji-Won dizide bir mutfak şefi olan Moo Cha-Young karakterini canlandırmaktadır. Her zaman yüzünde kocaman bir gülümseme ile dolanan, sevgi dolu birisidir. Ancak adaletsizliğe karşı olan tahammülsüzlüğünden dolayı nerede bir adaletsizlik görse öfkesini dışarı püskürtmekten çekinmez. Genç bir kızken, okyanusa yakın küçük bir kasabada gittiği küçük bir restoranda genç bir oğlanla tanışır. Ondan aldığı yemekten sonra dünyaca ünlü bir şef olmaya karar verir.

Jang Seung-Jo

Jang Seung-Jo dizide bir beyin cerrahı olan Lee Joon karakterini canlandırmaktadır. Kaybetmeye tahammülü olmayan egoist birisidir. Çocukluk yıllarında, Lee Kang (Yoon Kye-Sang) ile aralarında rekabetçi bir ilişki vardı ve ikisi de birer beyin cerrahı olarak tekrar karşılaştıklarında bu rekabet yeniden başlar.

Diğer Oyuncuları:

Jang Seung-Jo / Lee Joon
Yoo Teo / Kwon Min-Sung
Min Jin-Woong / Tae-Yeon
Kang Bu-Ja / Han Yong-Seol
Lee Jae-Ryong / Lee Seung-Hun
Kim Sun-Kyung / Yoon Hye-Mi
Lee Un-Jung / Jeong Su-Hui
Yoon Ye-Hee / Lee Seo-Hoon
Kim Won-Hae / Kwon Hyeon-Seok
Kim Ho-Jung / Han Seon-Ae
Yum Hye-Ran / Ha Yeong-Sil
Lee Ju-Yeon / Bae Na-Ra
Jang Deok-Ju / Ha Dong-Gyu
Kim Bo-Min
Kim Min-Joon / Tae-Yeon (young)
Han Yong-Seol / Lee Joon (genç)
Kim Yoo-Bin (konuk oyuncu)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu