Dizi / Film

Adanış: Kutsal Kavga 20 Mart 2020’de Sinemalarda

Adanış: Kutsal Kavga filminden ilk tanıtım yayınlandı!

Adanış: Kutsal Kavga’nın ilk teaser’ı görkemli aksiyon sahneleri seyirciden tam not aldı. 20 Mart’ta gösterime girecek filmde İsmail Filiz ve Baki İlhan’ın dövüş sahnelerindeki ustaca performansı ise Türk sinemasında yeni ufuklar açmaya aday.

Emir Khalilzadeh’in yönettiği Adanış: Kutsal Kavga, Fatih Sultan Mehmet döneminden beri ezelî bir sırrı korumakla yükümlü Adanmışların hikâyesini anlatıyor.

Adanış: Kutsal Kavga 20 Mart’ta 2020’de Sinemalarda

Türk sinema tarihinin en yüksek bütçeli aksiyon filmi ‘Adanış: Kutsal Kavga’nın ilk teaser’ı görücüye çıktı. FFP Media adına Şenel İlhan’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Adanış: Kutsal Kavga’, İstanbul’un fethinden sonra yarısı soylu Julius Ailesi’nde, yarısı ise gizemli ‘Adanmış’larda kalan efsanevi haritanın etrafında şekillenen soluk kesici bir aksiyon filmi.

https://youtu.be/R8a-8w1wY5Q

Adanış: Kutsal Kavga Konusu

Film, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinin ardından Türklerin eline geçen kadim bir sırrı korumak üzere teşkilatlanmış “Adanmış”larla bu sırrı tekrar ele geçirmek isteyen karanlık güçlerin mücadelesini konu alıyor.

Yapım: FFP MEDIA
Yapımcı: Şenel İlhan
Yönetmen: Emir Khalilzadeh
Senaryo: Baki İlhan
Tür: Aksiyon / Dram

Oyuncular: İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan, Serdar Deniz, Nevzat Yılmaz, Aslıhan Karalar, Turgay Tanülkü, Cenk Kangöz, Can Nergis, Ercüment Fidan, Dilek Serbest, Edip Saner, Hakan Eksen, Anıl Yıldız, Ali Emrah Doğan, Aras Özdoyran, Mara Çimen, Esra Akbaş, Suat Köroğlu

Adanış: Kutsal Kavga Filminden Görseller

Esra Bilgiç Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu