Dizi / Film

İtaewon Class İzle (Adaletsiz Bir Dünyada Yaşam Savaşı)

Baş rollerini Park Seo-joon ve Kim Da-Mi'nin paylaştığı İtaewon Class JTBC’de 31 Ocak 2020’de başlayacak.

Adaletsiz bir dünyada yaşamak için savaşan sıradan genç bir adamın sıra dışı öyküsü… Baş rollerini Park Seo-joon ve Kim Da-Mi’nin paylaştığı İtaewon Class JTBC’de 31 Ocak 2020’de başlayacak.

Dizi, Jo Gwang-Jin tarafından kaleme alınan “Itaewon Class” adlı bir webtoondan uyarlamadır.

İtaewon Class Konusu:

Dizi, adaletsiz bir dünyada yükselmeyi başaran inatçı ve cesur bir grup insanın etrafında dönmektedir. Itaewon’da ‘Jagga’ adlı bir restoran zincirinin sahibi, Jang Dae-Hee (Yoo Jae-Myung) ve onun oğlu, Park Sae-Ro-Yi’nin (Park Seo-Joon) hayatını mahvetmekle kalmaz ve babasının ölümüne neden olurlar. Park Sae-Ro-Yi, intikam almak için sahibi oldukları ‘Jagga’ restoran zincirini yok etmeye karar verir ve aynı bölgede bir restoran açar.

Bir lise öğrencisiyken, Park Sae-Ro-Yi okulda başka bir öğrenciye zorbalık yapan sınıf arkadaşı Jang Geun-Won’a yumruk atar. Jang Geun-Won’un babası, Park Sae-Ro-Yi’nin babasının işlettiği restoranın sahibidir ve Park Sae-Ro-Yi’nin oğlundan özür dilemesini ister. Park Sae-Ro-Yi oğlundan özür dilemeyi reddeder. Bunun üzerine, Park Sae-Ro-Yi okuldan atılır ve babası da işinden kovulur. Aradan çok geçmeden, Park Sae-Ro-Yi’nin babası, Jang Geun-Won’un neden olduğu bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Deliye dönen Park Sae-Ro-Yi, Jang Geun-Won’u döver ve sonunda hapse girer. Hapisten çıkınca, Jang Geun-Won’dan ve onun babasından intikamını almak için sahip oldukları restoran zincirini yok etmeye karar verir. Seul’un, Itaewon bölgesinde bir restoran açar.

Adı: Itaewon Class | 이태원 클라쓰
Tür: Dram
Yönetmen: Kim Sung-Yoon
Senarist: Jo Gwang-Jin (webtoon & senaryo)
Yapım Şirketi: Showbox
Yayıncı: JTBC
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2020
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

İtaewon Class Fragman

İtaewon Class Fragman 2

https://youtu.be/AG3k7E6zGk0

İtaewon Class Oyuncuları

Park Seo-Joon (Park Sae-Ro-Yi)

Karakteri: Park Seo-Joon dizide küçük bir restoranın sahibi olan Park Sae-Ro-Yi karakterini canlandırmaktadır. Adaletsizliğe asla müsamaha göstermeyen birisidir.

Kim Da-Mi (Jo Yi-Seo)

Karaktri: Kim Da-Mi dizide bir sosyal medya ünlüsü olan Jo Yi-Seo karakterini canlandırmaktadır. Park Sae-Ro-Yi’nin (Park Seo-Joon) işlettiği restoranın müdürü olarak çalışmaktadır. Park Sae-Ro-Yi’ye karşı romantik duygular beslemektedir.

<

Yoo Jae-Myung (Jang Dae-Hee)

Karakteri: Yoo Jae-Myung dizide ‘Jagga’ adlı bir restoran zincirinin acımasız sahibi olan Jang Dae-Hee karakterini canlandırmaktadır. Açlık ve yoksulluk içinde büyümüştür. Kendi elleri ile ‘Jagga’ şirketini kurmuş ve bu günlere gelebilmiştir.

Nara (Oh Soo-Ah)

Karakteri: Nara dizide Park Sae-Ro-Yi’nin (Park Seo-Joon) ilk aşkı olan Oh Soo-Ah karakterini canlandırmaktadır. ‘Jagga’ şirketinde çalışmaktadır. Etrafındaki insanların güvenini kazanmayı başarmış olan yetenekli bir kariyer kadınıdır..

İtaewon Class Diğer Oyuncular

  • Kim Hye-Eun / Kang Min-Jung
  • Lee Joo-Young / Ma Hyun-Yi
  • Lee David / Lee Ho-Jin
  • Ahn Bo-Hyun / Jang Geun-Won
  • Kim Dong-Hee / Jang Geun-Soo
  • Yoon Kyung-Ho
  • Ryoo Kyung-Soo

İtaewon Class Dizisinden Görseller

Love With Flaws İzle (Güzellik konusunda ön yargılı olan iki insanın aşkı)

“Kingdom 2” Yeni Sezon Mart Ayında Netflix’te

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu