Ordan Burdan

Atakan Yılmaz Kimdir?

Tek Yürek dizisinden tanıdığımız Oğuzhan karakterine hayat veren Atakan Yılmaz kimdir?

Trt1’in sevilen dizisi Tek Yürek de Oğuzhan karakterine hayat vermektedir. Baş rolleri Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik ve Vildan Atasever paylaşıyor. Oğuzhan karakteriyle sevilen oyuncu Atakan Yılmaz kimdir?

Atakan Yılmaz Kimdir?

Atakan Yılmaz 1995 doğumludur ve 2014 yılında liseden mezun olmuştur. Atakan Yılmaz oyunculuğa yönelmeden önce hayatın her alanında deneyim yaşamaya çalışmış ve satış-pazarlama, garsonluk, kasiyerlik gibi alanlarda çalışmış en son tiyatronun kendi yeteneğine uygun olduğunu görmüştür. Atakan Yılmaz oldukça kültürlü, girişken, iletişim kurmakta güçlük çekmeyen ve güler yüzlü bir insandır. Atakan Yılmaz İzmir Atatürk Lisesi mezunudur. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. Çok iyi derece de İngilizce bilmektedir.

Atakan Yılmaz İyi oyun dizisinde Hilti karakterine hayat vermiş ve ilk profesyonel kemera önü oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Atakan Yılmaz Kör Nokta, Sarı Işık, Parmak Ucu ve Çare isimli kısa filmlerde oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Atakan Yılmaz tiyatroda ise Sığınamayanlar, Ayı, Mutlu Son, Ay Işığında Şamata ve benzeri bir çok farklı oyunda yer almıştır. Atakan Yılmaz Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü oynadığı Angina Pektoris isimli tiyatro oyununda gösterdiği performans ile kazanmıştır.

 Oğuzhan Özgür Karakteri

Ben Oğuzhan Özgür… Buz pistinde siküriti olarak çalışıyorum… İşim önemlidir, çalışkanımdır, napayım bakmam gereken hasta bir anam var benim… Efendi adamımdır, ama can dostlarımın bir bakışı yeter belaya dalmama, o ayrı. Ekip demişken, onlar benim ikinci ailem… Şimdi hep beraber yeni hayallere koşuyoruz. Sonu iyi olacak, biliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu